Kim-Soo-hyun-with-Marvel-comicsIn Joss Whedons The Avengers: Age of Ultron, komen The Avengers weer bij elkaar om de robot bekend als Ultron te bestrijden. Leden van de cast zijn onder meer: ​​Robert Downey, Jr, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen en James Spader.

 

 

 

Ook Koreaanse actrice Kim Soo Hyun (7de Grade civil servant) heeft zich aangesloten bij de cast. Een vertegenwoordiger van de film zei: “Het zou een spoiler zijn, dus we kunnen je niet vertellen welk karakter Kim Soo Hyung zal spelen. Marvel verbiedt altijd om veel over het verhaal te vertellen. Haar karakter is al besloten en de scène is al geschreven voor Kim Soo Hyun, maar we kunnen niks laten weten over haar karakter. We kunnen alleen zeggen dat haar karakter een belangrijke ondersteunende rol is.

Geruchten gaan rond dat zij de karakter van MANTIS a.k.a. CELESTIAL MADDONA gaat vertolken.

pm1

 

 

Trailer The Avengers: Age of Ultron

GEEN REACTIES