Hello Venus heeft in korte tijd veel bekendheid gekregen in de K-Pop scene als de groep die bekent stond om hun leuke capriolen, leuke bandleden en catchy songs. Na een jaar lang niets van ze gehoord te hebben werd er eerder dit jaar bekend gemaakt dat Yoo Ara en medelid Yoon-Jo de groep zouden verlaten om andere muzikale activiteiten voort te zetten.

Niet alleen is het bekend dat er een comeback komt maar aan de band zijn er ook twee nieuwe leden toegevoegd: Seo-jong (links) en Yeo-reum (rechts). Dit brengt het aantal bandleden terug naar zes: Alice, Lime, Nara, Yoo-jong, en nu Seo-jong en Yeo-reum.

Dit is een teaser die ze vorige maand hebben geplaatst op hun YouTube kanaal:
[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=5zTe-Iv1FU8[/embedyt]

De comeback staat gepland voor November. Dat men benieuwd is naar de comeback van Hello Venus is een feit. Hopelijk zullen de extra leden helpen om de groep in balans te krijgen en ervoor te zorgen dat ook in de toekomst de meiden de vernieuwende en aanstekelijk muziek kunnen blijven maken die vele harten hebben gestolen.

Ben je benieuwd naar de muziek van Hello Venus? Bekijk dan de videoclip van “Hello Venus” die al meer dan vier miljoen keer is bekeken:
[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=zU3Ug5pw7sw[/embedyt]

GEEN REACTIES