Martijn Garritsen (Martin Garrix) is een goed voorbeeld van een producer die in zijn eigen slaapkamer een wereldhit kan maken. Dit is het beste voorbeeld dat met genoeg creativiteit en inzet iedereen het kan maken.

De 18-jarige Nederlander woont nog bij zijn ouders. Toen Steve Aoki toevallig voor een show in Nederland was kwam hij langs bij het ouderlijke huis van Martijn om samen een plaat te maken. Ze hebben eerst gezamenlijk een kom tomatensoep gegeten en zijn vervolgens naar Martijn’s slaapkamer gegaan om daar een plaat op te nemen.

Op festivals (bv. Tomorrowland) en vaste boekingen (o.a. Ibiza) komen beide heren elkaar regelmatig tegen. Mochten ze elkaar niet zien dan houden ze via tekstberichten contact. Steve merkt het grote leeftijdsverschil niet zolang je allebei maar op dezelfde creatieve golflengte zit maakt het leeftijdsverschil niets uit.

Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar de track (deze is nog niet uit).

Mocht je benieuwd zijn naar een mash-up van beide stijlen. Bekijk dan onderstaande video:
[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=mI_OK3hKIRk[/embedyt]

GEEN REACTIES