Ip Man 3 is in de maak! Martial arts ster Donnie Yen zal terugkeren in de rol van Ip Man, naast regisseur Wilson Yip. Deze keer gaat het verhaal over Ip Mans beroemdste leerling, Bruce Lee. “Wat zeker is, is dat de film begint met hoe Bruce Lee Ip Mans leerling werd.De film richt zich op de meester-leerling verhouding tussen Ip Man en Bruce Lee. Het toont ook Ip Man in een stadium dat hij op zoek is naar de ware betekenis van het leven,” zegt scenarist Edmond Wong.

Heropage-intheater-lg

Producent Raymond Wong zegt dat de film over een veel groter budget zal beschikken dan de vorige twee films, er komen speciale 3D-effecten opgenomen in de vechtscènes.

Media Asia voorzitter John Chong heeft officieel bevestigd dat Donnie Yen, Edmond Wong, Wilson Yip en Raymond Wong weer aan boord zijn voor de derde deel van de Ip Man, als ster, scenarioschrijver, regisseur en producent. Met een budget van meer dan $ 30 miljoen dollar, zal Ip Man 3 worden uitgebracht eind 2015, net op tijd voor de kerst-Chinese Nieuwjaar seizoen.

Donnie Yen heeft bevestigd dat Ip Man 3 zal beginnen met filmen in maart 2015. Hier is wat Yen vertelde: “We beginnen in maart volgend jaar … het zal mijn laatste keer zijn dat ik als Ip Man speel. Ik denk dat de fans lang hebben gewacht voor een vervolg. En ik wil niet zo een soort rol meer spelen, en ik was een tijd bezig met het experimenteren van verschillende karakters, verschillende rollen, totdat ik klaar ben. En nu heb ik het gevoel dat ik er klaar voor ben, dus we zullen zien. Ik zal proberen het beste uit te halen. En hopelijk kan ik de eerste twee delen overtreffen. “

Trailer van de laatste deel, Ip Man 2

GEEN REACTIES