MV5BMTk2ODE4MDUzNF5BMl5BanBnXkFtZTYwNTI2OTA5._V1_SY317_CR5,0,214,317_AL_DreamWorks heeft Rupert Sanders (Snowhite and the Huntsman) gestrikt om een live-action bewerking van Ghost in the Shell te regisseren , gebaseerd door Masamune Shirow’s manga / anime door Mamoru Oshii.

Gevoed door de persoonlijke passie van Steven Spielberg, verwierf DreamWorks het project enkele jaren geleden met ambitieuze plannen om het te ontwikkelen in 3D. Ghost in the Shell volgt de avonturen van een vrouwelijke cyborg agent die een mysterieuze en krachtige hacker genaamd de Puppet Master jaagt. Ghost in the Shell – samen met Robotech en Akira – is een van de vele live-action anime / manga-projecten in ontwikkeling door Hollywood-studios.

Margot Robbie (Wolf van Wall Street) was eerder in gesprek om de hoofdrol in Ghost in the Shell, maar nu, wordt er  gemeld dat Scarlett Johansson (Lucy) de hoofdrol op zich neemt.

 

MV van de anime film Ghost in the Shell

GEEN REACTIES