Op Social Media wordt er veel gespeculeerd over een mogelijke breuk van de populaire Koreaanse meisjesgroep, 2NE1. Dit kwam doordat een van de bandmembers, Minzy, in haar social media beschrijving 2NE1 / 21 heeft verwijderd.

YG Entertainment bracht gelijk een verklaring uit om te reageren op dit gerucht. Dat een mogelijke breuk op dit moment niet speelt en dat de mesijes op dit moment het volgende optreden in Macau voorbereiden waar ze zullen optreden als 2NE1.

© www.allkpop.com
Park Bom © www.allkpop.com

Ook waren er veel vragen of Park Bom nog onderdeel is van de groep vanwege de drugs schandalen. Volgens de woordvoerder van YG is Park altijd onderdeel van 2NE1 en kan de groep verdere successen niet behalen zonder haar. Echter zal Park in eigen land minder optreden. Ze is tijdelijk gestopt om de de tijd te nemen om even rustig alles voor haarzelf te evalueren.

CL © www.nandawears.com
CL © www.nandawears.com

YG heeft ook aangegevn dat CL bezig is met een solo-debuut in Amerika en dat ze hierin ondersteunt wordt door Scooter Braun.

GEEN REACTIES