RNK (Rienk Su) is op dit moment een van de populairste DJ’s in de Nederlandse Asian scene. Hij is een resident dj bij de populaire Aziatische feesten, zoals: HuMan Events, Asian Escape, Tofoe Asian Events, Dirty Asian en nog veel meer. Zijn populariteit gaat nu zelfs over de grenzen van Benelux en hij stond gisteren te draaien in de grootste club van Hong Kong (in het LKF district).

Dat Nederlandse DJ’s in het buitenland populair zijn dat is een feit. RNK onderscheidt zich door zijn eclectische sound. Hij omschrijft het zelf als een mix van “smooth urban music to the hardest dirty floorfillers” en hij is geïnspireerd door de club scene van Azië en het westen.

Dankzij Kaman Lee & Cathy Leung hebben we ook wat sfeerbeelden van zijn optreden gisteren:

rnk rnk0 rnk1 rnk2 rnk3 rnk4

GEEN REACTIES