Het Amsterdam Dance Event (ADE) festival draait nu op volle toeren en in het weekend komt eraan. Onze reporter Immanuel ging naar EARTH concepts’ ADE event “Water & Wine”. Hij was erg onder de indruk van de mooie locatie, de aankleding, het lekkere eten & drinken, het aantal mensen en natuurlijk het feestje.

earth-koepelkerk

In de Koepelkerk van het prachtige Renaissance Hotel in Amsterdam werd er dus een netwerkevent georganiseerd. De borrel vond plaats van 17.00 uur tot 23.30 uur. Het idee was ontstaan vanuit het feit dat EARTH Concepts DJ’s/artiesten EARTH Water in hun rider opnemen. Hoe meer water er verkocht wordt, hoe meer er wordt gedoneerd. EARTH Concepts doneert namelijk 100% van de nettowinst aan waterprojecten.

arth-koepelkerk-zaal

Tijdens Water&Wine werden alle DJ’s en partijen die de afgelopen periode bij EARTH Water betrokken zijn geweest uitgenodigd. Een aantal van deze artiesten vormden ook een prachtige line up. Tevens waren er door verschillende DJ’s/promotors/boekers van tevoren 8 verschillende wijnen van Grapedistrict uitgezocht. Deze wijnen werden op 16 oktober de hele avond gratis geserveerd!

earth-backstage

Immanuel kreeg de kans om backstage een aantal ADE sterren te ontmoeten en te interviewen:

DJ Irwan, Resident DJ van ASN en ambassadeur van EARTH water
irwan-ade-koepelkerk

Gianni Marino & Dani L Mebius
coming soon…

Michel de Hey
michel-de-hey

GEEN REACTIES