Tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) wordt elk jaar in het Britse muziekblad DJ Mag de lijst bekendgemaakt. Het overzicht waarin de beste DJ van de wereld op nummer 1 staat. DJ Hardwell stond vorig jaar al op de eerste plaats en volgens een uitgelekte lijst is dat dit jaar ook het geval.

De bron is de opslag van foto’s op de server van DJ Mag. De afbeelden zijn inmiddels van de server gehaald maar wij konden het niet laten om de lijst alvast met jullie te delen.

DJ Mag Top 100 (2014)
1. Hardwell, NL (-)
2. Dimitri Vegas & Like Mike, BE (+ 4)
3. Armin van Buuren, NL (- 1)
4. Martin Garrix, NL (+ 36)
5. Tiesto, NL (- 1)
6. Avicii, SE (- 3)
7. David Guetta, FR (- 2)
8. Nicky Romero, NL (- 1)
9. Skrillex, USA (+ 2)
10. Steve Aoki, USA (- 2)

Officiele bekendmaking DJ Mag Top 100
Voorgaande jaren klopte de uitgelekte lijst maar of het dit jaar klopt is nog even af te wachten. Het antwoord krijg je in de nacht van 18 op 19 oktober om 00:00 uur tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) in de Convention Factory in Amsterdam. Dan wordt officieel de nieuwe #1 DJ van de wereld bekendgemaakt door DJ Mag.

GEEN REACTIES