Kom jij ook naar de PostNL Inhousedag? – 29 oktober | Den Haag

Ben jij een ambitieuze student in de laatste fase van je hbo- of wo studie? Zie jij jezelf een vliegende start maken in een management-carrière? Dan ben je bij PostNL op je plek! Benieuwd naar de mogelijkheden en interesse in een kijkje achter de schermen? Kom dan naar de Inhousedag op 29 oktober in Den Haag.

Tijdens deze dag nemen we je o.a. mee naar een distributiecentrum, delen we actuele business cases met je en vertellen we je alles over jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf. De dag begint ’s middags en duurt tot ongeveer 21:00 uur. Lunch en diner worden verzorgd!

Meld je vandaag nog aan!
Deze inhousedag wordt in samenwerking met YGP georganiseerd. Wil je deelnemen? Meld je dan aan via de link en upload je CV en motivatie in je profiel. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij. Inschrijven kan tot en met woensdag 22 oktober!

GEEN REACTIES