Vanavond zag ik meer dan passie en participatie. Ik zag een vastberadenheid en solidariteit die ik niet eerder heb meegemaakt en niet in een lange tijd is waargenomen in China. Toen de boycot en bezetting begon had ik niet verwacht dat het zo lang zou duren. Laat staan ​​dat het in dit tempo zou groeien. Op een gegeven moment zag ik gele linten verspreiden van universiteiten uit heel Hong Kong. Niet alleen studenten, ook professoren, zakenmensen en zelfs een oma die slecht te voet was sloten zich aan. Ik zag de menigte weigeren om weg te worden gedreven door traangas en zag dat de allerdaagse paraplu een aangrijpend symbool geworden was. Ik zag mensen rondlopen, eten en drinken uitdelen die ik niet eerder heb gezien. Vanavond is iedereen in de menigte mijn broeder en zuster geworden.

Lees het volledige artikel via deze link.

GEEN REACTIES