De herfst en winter komen eraan! Dat betekent dat de sneakers in de kast gaan. Hierbij een aantal tips om classy en vrouwelijk eruit te zien zonder dat je terug hoeft te vallen op de sneakers

Flats

Flats zouden mijn eerste aanbeveling zijn voor dit probleem. Als het gaat om stijl heb je gelukkig de wereld aan je voeten. Je zou kunnen denken aan verschillende stof, materialen, patronen en details als je kiest voor flats. Als je alleen naar kleuren kijkt kan je afstemmen op traditionele herfstkleuren, zoals: rood, bruin, groen, oranje en geel, samen met hints van paars, blauw en grijs.

Image courtesy of Nikki at Yesstyle
Image courtesy of Nikki at Yesstyle

Oxfords and Creepers

Schoenen met strikjes zijn schoenen die bij mij nog steeds hoog in aanzien staan. Ze hebben een retro-charme die een outfit schattig maakt en vooral als je gaat voor de school girl look.

Oxfords met uitgebreide versieringen voegen ook iets toe aan jouw stijl. Creepers werden erg populair in Engeland in de jaren ’50. Ze zijn erg populair bij punk, indie, en Japansnersen zelfs artiesten als Rihanna en Rita Ora worden er vaak mee gezien. U kunt deze beide stijlen met een skinny broek combineren, een wollen trui en je maakt jouw outfit af met een leren jas.

Image courtesy of NIkki at Yesstyle
Image courtesy of NIkki at Yesstyle

By Asian Fashion Chick

GEEN REACTIES