Etenstijd is een restaurant te Tilburg dat bekend staat om de lopende buffets. Eenmaal binnen word je eerst ontvangen in een foyer en je wordt begeleid door een gastvrouw die je van alles uitlegt, waar je verschillende gerechten kan halen tot waar de toiletten zijn. Uiteindelijk word je naar je tafel gebracht waar je kan beginnen aan het eten.

etenstijd-3

Als een echte carnivoor ging ik gelijk naar de hoofdgerechten welke verdeeld waren onder twee koks gespecialiseerd in vis en vlees. Bij vis had je o.a. gegrilde zalm en tongfilet en bij vlees hebben ze verschillende biefstukken, kangoeroefilet en zelfs krokodil! Genietend van het hoofdgerecht had ik ook maar wat voorgerechten gehaald. Ik had een garnalencocktail gehaald met kikkerbilletjes, maar je had ook verschillende soorten tapas gerechten en seizoen gerechten zoals haring.

Verder hadden ze van alles, verschillende soepen, desserts met o.a. een vruchtenhoekje en een ijsjesbalie, ook hebben ze een hoekje met een broodmachine staan met verse verschillende soorten brood en beleg. Bij de drankjes waren de normale machines van Coca Cola en andere grote frisdrankmerken aangevuld met paar grote koffiemachines waar van alles uitkomt en een verse sinaasappelsap apparaat.

Alleen de rijen bij de hoofdgerechten vond ik relatief lang duren, maar je werd wel gauw genoeg geholpen. De medewerkers waren aardig en vriendelijk en kinderen konden zich vermaken in een kinderspeelplaats in de kelder.

etenstijd-2

De prijzen zijn €25,95 – €29,95 voor een 2 uur arrangement en €30,00 – €38,00 voor een 3 uur arrangement. Voor alcoholische dranken moet je 3 euro extra betalen voor drie consumptie. Daar kan je van alles halen van bier tot wijn en van whisky tot cognac en geloof me ze hadden een riante bar met alleen maar verschillende flessen drank. Vijf kilo zwaarder ben ik het restaurant uitgelopen waar ze bij de uitgang nog verschillende potten met snoep hadden, nee die kon ik niet meer op.
En ik rolde de auto in…
(van te voren reserveren wordt aangeraden)

etenstijd-4

Etenstijd
Prof. Van Buchemlaan 4
5022 KB Tilburg
(aan de rand van het Leypark)
E-mailadres: info@etenstijd.nl
Tel.:(013) 537 26 50

By Si-Wai

GEEN REACTIES