route-reisVelen mensen praten en dromen erover. Maar het echt doen? Dat zijn er maar een paar. Lisa is daar één van. Ze heeft een jaar lang keihard gewerkt om te sparen voor haar droomreis. Met de Trans Siberië Express door naar Azië reizen. Meteen na haar afstuderen is ze begonnen bij een bakker en heeft dag in dag uit de lekkerste belegde broodjes van Amsterdam verkocht. En op 15 september 2014 was het zover, het grote afscheid op Schiphol. De wijde wereld in! Drinken Russen echt alleen maar Vodka? Is het echt zo koud in Mongolie? Wat voor vreemde delicatessen heb je in China? Vragen die allemaal snel beantwoord zullen worden…

Vanaf nu kun jij elke week de avonturen van Lisa lezen!

Stay continued…

 

Benieuwd? Je kan al verder lezen op: lisastamm.wordpress.com!

1
Reageer op dit artikel

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op