In dit #Throwbackthursday interview zal TingTing jou meer vertellen over hoe ze bij ASN komt, wat haar lievelingsgerecht is en wat haar muziek top 3 is.

Hoe ben je bij ASN gekomen en wat is je functie nu?
Ik wilde eigenlijk al best lang lid worden van de ASN crew, maar pas eind 2013 besloot ik me aan te melden. Ik had het niet eerder gedaan omdat ik eerst in Brabant woonde en dacht dat het dan maar moeilijk zou zijn. Toen ik klaar was met de middelbare school verhuisde ik naar Leiden om daar te studeren. Eenmaal daar had ik het te druk met mijn studie en werk. Omdat dit jaar mijn laatste Bachelor jaar is, besloot ik om me eindelijk bij ASN aan te sluiten. Geen smoesjes meer, gewoon doen. Ik had een mail gestuurd en kwam in contact met de crew. Omdat ik niet precies wist waar mijn interesses binnen ASN lagen en ik bereid was om nieuwe dingen te leren, had ik me ingeschreven voor meerdere functies: Marketing, Social Media, Acquisitie en Events. ASN bevalt me tot nu toe, de mensen zijn aardig en ik leer steeds iets nieuws bij.

Wat doe je naast ASN nog meer?
Naast ASN, studeer ik Chinastudies met een minor Bedrijfswetenschappen aan de universiteit van Leiden. Ik ben van plan om volgend jaar een master te volgen. Naast mijn studie ga ik elke week naar fitnessen, helaas maar 1 keer per week. Ik vind het ook leuk om in mijn vrije tijd te shoppen, met vrienden te chillen, te feesten en televisieseries te kijken. In het weekend ga ik meestal terug naar mijn ouders in Brabant om hen te helpen in hun restaurant (Chinees-Indisch). Ik wil eigenlijk binnenkort een extra bijbaantje vinden, want ik heb hard geld nodig.

Welk moment in je leven is je het meest bijgebleven?
Geen moment maar een periode in mijn leven is mij het meest bijgebleven. Vorig jaar zat ik een jaar in Beijing voor mijn studie. Een onvergetelijk jaar met veel mooie herinneringen. Ik heb zoveel leuke, rare, gekke dingen meegemaakt in Beijing en leuke mensen uit verschillende landen leren kennen. Ik ging vaak twee keer per week naar de club en ook twee keer per week was ik in een KTV gebouw te vinden. Mensen die me kennen weten dat ik heel erg van KTV houd, ook al kan ik totaal niet zingen. Ik herinner me nog dat iemand van het KTV personeel tegen me zei: ‘Ben je er nou weer?’. Ik had later nog een VIP kaart gekregen. Maar ook als ik thuis op campus bleef (omdat ik misschien te lui was of omdat de smog te erg was) had ik het gezellig. Dat was omdat al mijn vrienden op campus te vinden waren, of zelfs in hetzelfde gebouw, waardoor het makkelijk was om bij hen langs te gaan of zij bij mij. Wat ook zo fijn is aan China is dat je tot laat nog eten kan laten bezorgen en dat kosteloos. Ik mis dat heel erg. In dit jaartje ben ik niet alleen in Beijing gebleven, ik ben afgereisd naar o.a. Shanghai, Sanya, Hong Kong en Qingdao (ja, van het Tsingdao bier). Ik kan eigenlijk eindeloos doorpraten over mijn jaartje in China, maar ik zal het hierbij laten haha.

Wat is je lievelingsgerecht en waarom?

Ik houd superveel van wantansoep. Ik vind het al van jongs af aan erg lekker. Daarnaast is het simpel te maken, nouja je kan het zo simpel maken als je wilt. Ik maak wantansoep met wantans (of course), kipbouillon, lente-ui, sla, sesamolie en zout.

Welke nummers luister jij nu het meest?
Ik luister liedjes eigenlijk tot ik ze niet meer aan kan horen. De liedjes variëren erg van genre. Momenteel luister ik het meest naar:
– Digital Love – Daft Punk (éen van mijn favoriete nummers waar ik nooit genoeg van krijg)
– 200% – Akdong Musician
– BB88 – Khalil Fong

GEEN REACTIES