Herfst, de trends uit Hong Kong zijn overgevlogen naar Europa en Amerika. In de herfst is het koeler, winderig en dat merk je ook in de overgang van de kleuren, textuur en stijl van de kleding.

Herfst en winter collecties zijn begin dit jaar gepresenteerd en hierbij een opfriscursus, wat we kunnen verwachten voor de jongens dit seizoen:

Verschillende tinten grijs
Het heeft misschien niets te maken met het boek en de aankomende film, maar verwacht meer grijs in de winkels en op straat. De verschillende tinten grijs zijn verre van saai en wordt grijs tot een neutrale toon in tegenstelling tot de klassieke tinten. Het grijs staat niet alleen goed op pakken en bovenkleding, maar zelfs een grijze stuk in je outfit is helemaal hip.

grey

Geen kragen
Het is moeilijk voor te stellen dat er aanpassingen worden gemaakt aan de klassieke structuur van een colbert of jasje, maar dat is precies wat er nu in de winkel ligt voor de herfst en winter collectie. De kleding lijkt omgedraaid, zichtbaar halslijnen laten zien met rijke texturen en paletten onder de jas. Het nadeel, nou ja, hoef je alleen maar een beetje meer combineren en dat weegt zeker op tegen het strijken van hemden en jasjes.

geen kragen

GEEN REACTIES