Zelf dacht ik altijd dat het Chinese en Taiwanese drama niks voor mij was. Mijn chinees is niet wat het moet zijn en hun gevoel voor drama en liefde is anders dan mijn perceptie aangezien ik veel naar Amerikaanse series kijk. Echter werd ik getipt om de video te kijken en eigenlijk vond ik het bijzonder vermakelijk. Het drama gehalte, de grote gebaren en het gebrek aan romantiek stoorde me wel maar ik denk dat je door het kijken van de series beter begrijpt wat veel meisjes beschouwen als écht romantisch. Dat betekent dat je niet letterlijk alles hoeft te kopiëren maar bepaalde elementen overnemen kan geen kwaad.

Wat mij erg opviel is dat de makers van Fall In Love With Me de liedjes van de hoofdrolspeler, Aaron Yan, goed kunnen “pluggen”. Na 20 episodes kan ik de liedjes van Aaron bijna meezingen en dat terwijl ik niet eens de taal beheers. Kortom wil je intellectueel hoogstandje dan ga door naar het volgende artikel, maar wil je een chinese drama zien samen met een goede vriendin en haar in een emotionele en romantische bui zien? Zet dan “Fall in Love With Me” op met Aaron Yan (ex lid van boyband Fahrenheit) en Tia Li.

Ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan naar: Viki – Fall In Love With Me en je kan de gehele serie gratis kijken met Nederlandse of Engelse ondertiteling.

 

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=OW9ZZ0Utjo4[/embedyt]

GEEN REACTIES