Update 30/08: Ryan Grepper’s “Coolest” project is het meest succesvolle project ooit geworden. Met bijna 63.000 backers en 13,3 miljoen aan financiële steun heeft hij alle records gebroken.

Met nog 17 dagen te gaan hebben al ruim 43.000 mensen een koelbox van Ryan Grepper aangeschaft. Zelfs bij ons op de redactie heeft iemand de “Coolest cooler” van ruim 200 euro aangeschaft.

De 60liter koelbox is voorzien van alle snufjes. Hierbij een klein overzicht van de specificaties:
specificaties van coolest cooler van Ryan Grepper

De vraag is waarom is dit zo populair en heeft Ryan Grepper bijna de primeur om zich de populairste kickstarter allertijden te noemen? Het wordt eigenlijk allemaal uitgelegd in de video iedereen heeft een koelbox en niemand is er blij mee. Hij staat in de weg in de schuur en je moet verschillende apparaten meenemen. De coolest cooler is inmiddels al twee verbeterslagen gehad en met een mislukte kickstarter in december 2013 is hij erg succesvol in 2014.

Wil jij ook een “Coolest Cooler” aanschaffen? Dan moet je $300 / €208 over hebben. In februari 2014 wordt deze dan via internationale verzending vanuit Amerika verstuurd. Voor meer informatie: https://www.kickstarter.com/projects/ryangrepper/coolest-cooler-21st-century-cooler-thats-actually.

Ik kan er nog heel veel over vertellen maar ik raad jullie allemaal aan om even de video te bekijken:

GEEN REACTIES