wpid-pineapple-ginger-fruit-juice.jpgMaak een gezond sapje vol met vitamines en gezonde voedingsstoffen.

Ingrediënten
– 1 hele ananas, ontschild en in stukjes gesneden
– 2 middelgrote appels, in zijn geheel of in stukken
– 1 avocado, gehalveerd en ontpit
– ½ komkommer in zijn geheel met schil
– Stukje gember van 2-3 cm, geschild
– 3 stengels selderij
– ¼ theelepel chiazaadjes (optioneel)


Instructies:

1. Gebruik een goede blender om alle ingrediënten met elkaar te vermengen. Zet hem op de hoogste stand wanneer je de ingrediënten in de blender doet die het hardst zijn. Zet hem in de laagste stand wanneer je de ingrediënten toevoegt die wat zachter van structuur zijn.
2. Optioneel: voeg ¼ tot ½ theelepel chiazaadjes toe aan het sap en roer het goed door. 

Eetsmakelijk!

Fruit-Juice-Boost-2

Beste foodies,
Hebben jullie vragen over ingrediënten, bereidingswijze/-techniek of een recept verzoek laat hier op Asn-online een bericht achter of stuur direct naar info@asianfoodtrail.com. Alle vragen over koken zijn welkom en worden hier beantwoord. Heb je toevallig al één van de geplaatste recepten bereid, stuur dan een foto door van jouw keukenprestatie- of variatie, dan plaatsen we die in een fotogalerij.

Wil jij nog meer inspiratie opdoen? Kijk dan op de website van AsianFoodTrail!

GEEN REACTIES