Als je op zoek bent naar een Smartphone case, wordt je over overweldigd door het grote aanbod online en in de winkels. Om je te helpen hebben wij een lijst ism met MyIcover gemaakt met de beste en origineelste Smartphone cases.

my_icover

Waterproof case (tijdens het sporten)
Voor de liefhebbers onder ons die liever een lichtere case onder het sporten willen gebruiken zijn er ook waterproof cases gemaakt van PVC. Deze kunnen gemakkelijk om je arm bevestigd worden zodat u geen zakken hoeft te hebben om uw Smartphone in te doen.

Schade: <10 euro

Momoto Series
Bescherm je Smartphone met deze één van deze Momoto Series cases. Dit nauwsluitende hoesje bedekt de achterzijde en hoeken van je iPhone 5, 5s met een stootvrije, flexibele plastic shell en geeft gemakkelijke toegang tot alle sensoren, poorten en knoppen. Dun, licht en kleurrijk bedrukt. Met de keuze uit deze vijf designs kan je perfect je eigen stijl laten zien!

Schade: <12 euro

Spigen Slim Armor
Spigen Slim Armor voor iPhone 5s en iPhone 5 is ontworpen om schokken te absorberen en uw apparaat te beschermen aan de bovenkant, onderkant en hoeken – de gebieden die het meest worden getroffen wanneer je je smartphone laat vallen. De case heeft een tweekleurige metallic afwerking en een verwisselbare achterkant, zodat je kunt wisselen met verschillende kleuren.

Schade: <11 euro

Despicable me Minion Cases
Het kan bijna niet zo zijn dat de leuke Animatie Film Despicable me je is ontgaan. De Minions uit deze film zijn een enorme hit.
Natuurlijk zijn er ook Smartphone en tablet cases gemaakt van onze kleine vrienden. Verkrijgbaar voor verschillende Smartphones. Daarnaast zijn er ook Smartphone accessoires zoals anti dust plugs en home button stickers verkrijgbaar.

Schade: 10-15 euro

Wallet Case
Je gebruikt je Smartphone hoes om je duurzame device te beschermen, maar wil je de case ook tegelijkertijd als portemonnee gebruiken? Dat kan!
Er is een ruim aanbod van wallet cases voor Smartphones. Je hebt ze in veel verschillende kleuren en designs, maar ze hebben 1 ding gemeen. Ze beschermen je Smartphone en hebben allemaal vakjes om creditcards of andere pasjes in te schuiven.

Schade: 10-20 euro

Handbag cases
Dit is echt iets voor de dames. Een leuke case die je Smartphone beschermt, maar met daaraan een riempje zodat het hoesje wordt omgetoverd tot een leuke handtas. Ook weer verkrijgbaar in verschillende designs en voor verschillende Smartphones.

Schade: 10-25 euro

Make up cases
Voor de echte Make-up liefhebbers: Zo tover je je iPhone namelijk om tot een flesje nagellak of een oogschaduw doosje. Ontzettend gedetailleerd uitgevoerd en verkrijgbaar in verschillende tinten. Je kunt het de kleur van het nagellak hoesje natuurlijk combineren met de nagellak op je nagels!

Schade: 13-16 euro

Waterproof cases
Hou je van avontuurlijke sporten zoals, skiën, surfen, waterskiën en heb je het liefst je Smartphone altijd aan je zijde?
Dan is deze waterproof case wel iets voor jou!
Het kan gebruikt worden gedurende regen, sneeuw, en andere gelijksoortige weersomstandigheden.

Schade: 30 euro

Tempered glass screenprotectors
Als laatste willen we de Tempered Glass Screenprotectors onder de aandacht brengen. Waarom is deze glazen screenprotector zo speciaal?!

Ten eerste zijn de Tempered glass protectors gemaakt van speciaal bewerkt glas. Hierdoor is het glas super helder, heeft het een hoge touchscreen gevoeligheid en een comfortabel gevoel. Daarnaast is de hardheid van de oppervlakte 8-9H. Dit betekent dat het glas super sterk is. Ten derde is het laagje glas maar 0,26mm dun! Je smartphone blijft dus lekker smal.

Schade: 16 euro

Heb je al een case voor je Smartphone?
Als dat zo is, zouden we graag willen weten welke je nu gebruikt en waarom.

GEEN REACTIES