SKM (Seasonal Kpop Meeting), is één van de bekendste K-pop bijeenkomsten dat in Nederland ontstaan is en elk seizoen wordt georganiseerd. Iets wat als een kleine flashmob begon in Rotterdam met maar liefst 50 man, is uitgegroeid tot een bijeenkomst waar inmiddels 500 tot 600 man op afkomen.

Ontstaan vanuit een grote fascinatie naar de Aziatische cultuur, waaronder “the Korean culture”, zijn Tavarell Martens en Jae Barbosa Varela op het idee gekomen om grotere meetings te verzorgen.
Later kwamen hier ook Stacey Carrasquero & Chaima Benomar bij, en met hun creatieve instelling zijn ze aan de slag gegaan.

Deze Kpop bijeenkomsten zijn welkom voor iedereen, jong of oud, ongeacht jouw etniciteit of cultuur. De mensen die op dit evenement afkomen zijn mensen die gek zijn op de Koreaanse cultuur. We spreken dan van drama’s, tv-shows, muziek en nog veel meer. Maar het doel van SKM is niet om alleen de k-culture fans te betrekken, maar ook mensen die van andere Aziatische culturen houden. Het doel is om uit te breiden tot een multicultureel evenement of om nog preciezer te zijn, tot een grote conferentie in de toekomst.

Ben jij benieuwd naar wat dit evenement precies inhoudt, wees dan heel spontaan en ga er eens op af.
Na een jaar bestaan is SKM van plan om met nieuwe concepten te werken en de members iets speciaals te brengen. 16 augustus staat dan ook genoteerd als een grootse zomerse meeting die je absoluut niet wil missen!

Voor meer informatie, bezoek onze

Facebook groep:

GEEN REACTIES