Het is weer zo ver, de zon begint langzaam tevoorschijn te komen en het wordt warmer. Dat kan maar één ding betekenen, de zomer komt eraan! Trek daarom al je zomerkleren uit de kast en koop wat leuke nieuwe items in. Met het warme weer kun je jezelf niet onder een jas gaan verschuilen, besteed daarom wat extra aandacht aan je outfit zodat je er net zo stralend uit zult zien als de zon. Nog geen inspiratie voor een leuke zomer outfit? Don’t worry, hier zijn een paar musthaves voor deze zomer met
leuke stylingmogelijkheden!

tuinpak

TUINPAK – Er zijn veel verschillende soorten tuinpakken of kleding geïnspireerd op tuinpakken, met veel verschillende stylingmogelijkheden. Draag je tuinpak met beide bandjes om je schouders, laat één bandje hangen, laat beide bandjes hangen, rol je broekspijpen op, maak gaten in je broekspijpen, alles kan dus wees creatief!

zonnebril
ZONNEBRILLEN – Een zonnebril is natuurlijk heel belangrijk om je ogen te beschermen tegen de zon, maar ook om je outfit
‘’the finishing touch’’ te geven. Heb je ook altijd het probleem dat er lelijke afdrukken op je neus zitten nadat je je zonnebril een tijdje hebt gedragen? Wie wilt dat nou? Daarom is het altijd handig om een back-up stylish bril bij je te hebben, die je kunt opze en direct na het af doen van je zonnebril. Deze zonne(brillen)zullen deze zomer helemaal in zijn!


sandals
SANDALEN & SLIPPERS – Niemand houdt van zweetvoeten. Dichte schoenen zijn daarom geen goede optie voor het warme weer. Sandalen en slippers zijn daarentegen perfect. Is het toch wat frisjes in de ochtend, trek dan gerust sokken in je sandalen of slippers aan. Dat maakt echt niets uit, het staat juist leuk! Let wel op dat je alleen sokken aantrekt in grove sandalen en slippers, want het staat niet overal leuk in. Wees niet bang om wat extra centimeters aan je lengte toe te voegen, want sandalen en slippers met plateauzolen zul je deze zomer in veel winkels tegenkomen. Ook de kartelzool zal vaak te zien zijn! Ga voor de wat grovere sandalen en slippers, ze doen je benen dunner en langer lijken en staan bovendien superschattig. Gooi daar bovenop nog wat purity en kies voor de kleur wit!

doorschijnendkleding
DOORSCHIJNENDE KLEDING – Als de zon schijnt heb je het natuurlijk altijd erg warm. Soms is er wel een verkoelend zacht briesje, maar dat komt meestal niet door je kleding heen. Kies daarom slim en ga voor doorschijnende dunne kleding!

zomerprint
ZOMERSE PRINTEN – Van bloemen tot tropische vruchten, alles wat met de zomer te maken hee zul je deze zomer in printen op kledingstukken terug vinden!

2set
2SET KLEDING – Weet je zo snel niet wat je moet aan moet trekken in de ochtend, of heb je geen zin om een hele out t bij elkaar te zoeken? Dan is dit perfect geschikt voor jou! Met 2-set kleding kun je er super leuk uit zien zonder er moeite voor te hoeven doen!

mk

MICHAEL KORS TASSEN
Doe mee met deze prijzige trend en ga voor één van de Michael Kors tassen om jou outfit compleet te maken.
Deze tassen zijn verkrijgbaar in zwart en wit, maar ook in vele felle kleuren!
Veel plezier met deze fashion tips die ervoor zullen zorgen dat je er oogverblindend uit zult zien deze zomer!

GEEN REACTIES