In dit #ThrowBackThursday interview ga ik jullie wat vertellen over mezelf. Mijn naam is Michelle Tang, ik ben 20 jaartjes jong en van Chinese (Cantonese) afkomst. Ik woon in Hoofddorp en volg een juridische opleiding aan de VU. Momenteel loop ik ook stage in Amsterdam. Naast mijn studie werk ik parttime in een Chinees restaurant (Golden Paradise).

Hoe ik bij ASN kom? In 2010 heb ik stage gelopen bij ASN. Op een dinsdagochtend werd ik wakker en ik bedacht me dat ik graag stage wilde lopen bij ASN. Op dezelfde dag had ik mijn sollicitatiegesprek met de lieve Melvin. Per direct werd ik aangenomen! Tijdens mijn stage moest ik meehelpen met diverse events en promotiewerk. Tegenwoordig help ik TinYee met het beheren van de ASN_Online instagramaccount en help ik met het jaarlijkse sportevent.

Buiten mijn dagelijks leven en ASN heb ik als hobby winkelen! Ook vind ik het erg leuk om te reizen en allerlei verschillende restaurants uit te proberen. Helaas ben ik nog niet mijn ultieme restaurant tegengekomen. Wel zijn er een aantal plekken waar ik graag naar terug ga voor een hapje eten, zoals Madre Maria in Amsterdam.Wat ik ook lekker vind is het eten bij Saigon Cafe (deze plek is wel bekend onder veel mensen).

Ik experimenteer graag met make-up en skincare producten. Hoe leuk ik het ook vind om allerlei make-up uit te proberen, het geheim naar een mooi uiterlijk begint bij je voeding. Make-up is niet alles, je wilt er zonder make-up ook mooi uitzien neem ik aan. Let er dan goed op wat je naar binnen werkt want het beïnvloedt je uiterlijk. Make-up is tijdelijk, een goede huid is voor lange duur. Voeding is erg belangrijk, omdat goede voeding ervoor zorgt dat je je gave huid lang behoudt. En daarnaast draagt het natuurlijk bij aan een goede gezondheid! Om je make-up er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien is het goed om goed te blenden. ‘The only secret of flawless make-up… blend blend blend!’. Mijn 5 must-have producten zijn: concealer, moisturizer, cream blush, eyeliner en makeup removerdoekjes.

GEEN REACTIES