Eindelijk weekend! yaay!

Vrijdag na mijn klassen begon het weekend eindelijk weer. We zouden eerst in de cafeteria gaan avondeten maar helaas was er maar 1 keuze en het zag er helemaal niet lekker uit dus toen ben ik met Emi, Ty en Mirian naar college cafe gegaan. Mijn favoriete plaats op de hele campus waar ze allemaal lekkere dingen verkopen qua drinken, hamburgers, hotdogs, patat, pasta, rijst gerechten en ook verschillende soorten cake. Ik had een heerlijke cheeseburger met wat patat, knoflook, stokbrood en lekkere jus de orange. Daarna gingen ik Emi, Laura, Helen en Bolor (meisje uit mongolie) een leuke japanse film kijken om ons japans een beetje te oefenen maar natuurlijk wel met engelse ondertiteling haha. De volgende ochtend ging ik in de ochtend snel naar het winkelcentrum met Ty en M om wat boodschappen te doen voor de week en ik had 2 leuke nieuwe truien gekocht die afgeprijsd waren. Aangezien het hier nog best koud is heb ik dat wel nodig haha. Ook nog even snel wat lekkers gedronken bij starbucks en een donut bij mister donut gehaald wat ook super lekker was. En ijzerpillen kunnen krijgen bij een speciale supplementen winkel aangezien ik heel erg last kreeg van ijzer tekort doordat er bijna geen ijzer in het eten zit wat ik hier telkens krijg.

IMG_0181Van 1 tot 2 hadden een paar vriendinnen een hiphop workshop waar ik eerst heen wou gaan maar aangezien ik donderdag bijna was flauwgevallen tijdens een hiphop les durfde ik het niet aan om weer intensief te gaan bewegen zonder mijn ijzerpillen. Nadat ze daar klaar mee waren gingen we met een heel groepje meiden naar de stad we hadden een route uitgeplanned van het winkelcentrum naar het station maar het bleek veel langer te zijn dan we dachten dus dat werd uiteindelijk een stukje sprinten om de trein net aan te kunnen halen, anders moesten we weer een uur wachten. Eerst een beetje rondgekeken bij wat winkels en daarna op zoek gegaan naar een speciaal kaas en wijn winkeltje en toen we er aan kwamen zag ik natuurlijk gelijk nederlandse kaas haha maar het was $10 voor 120 gram beemsterkaas ofzo, wat voor mij echt te duur was. Een paar vrienden hadden wel wat gekocht en daarna gingen we naar de internationale winkel naast het treinstation en daar verkochten ze dezelfde kaas voor $3.88 voor 112 gram dus die nam ik gelijk mee hahah. Ook nog wat speculoos daar kunnen kopen dus nu lijkt het net of ik telkens broodjes speculaas eet haha zo lekker!
Daarna zijn we met ze allen naar een italiaans restaurant gegaan waar Bolor al eens eerder heen was geweest dus ik, Emi, Helen, Laura, Ty, M en Bolor hebben daar lekker zitten eten allemaal aan de pizza en pasta en wat lekkere cocktails. En ook hier was er een mogelijkheid voor onbeperkt drinken en/of eten dus een paar van de meiden deden de onbeperkt drinken zodat ze alle cocktails konden proeven haha. Daarna snel weer naar het station gegaan zodat we de laatste bus konden hebben rond 8 uur ’s avonds haha.

IMG_0146De volgende dag hebben we lekkere dingetjes van de bakker gegeten uit de stad. In Japan doen ze niet aan Pasen dus er werd daar niks voor geregeld maar Mirian ging naar de katholieke kerk in de stad dus ik wou wel mee om te zien hoe het er in een katholieke kerk aan toe gaat. En Helen is van huis uit ook katholiek dus die ging ook mee. En het was interessant maar niet zo mijn ding haha. Maar het is goed om te kijken hoe andere mensen dingen doen. Daarna was het alweer etens tijd dus gingen we eerst naar een udon restaurant en daarna ging ik mijn eten halen wat bestond uit een soort hele dunne pannekoeken zoals we dat in nederland kennen maar dan zonder suiker en ik had er 2. 1 met mango en aardbei en slagroom erin en de andere was met ijs en chocolade brownies en slagroom wat lekker was. Daarna weer snel de laatste bus gepakt richting school en dat was het wel voor het weekend want toen moest ik heel snel aan me huiswerk en leren voor me toets de volgende dag aangezien ik dat even was vergeten haha.

Via Esther to Japan

GEEN REACTIES