Little Buddha Amsterdam is geïnspireerd door de succesvolle Buddha-Bar in Parijs. Een bezoek aan de Little Buddha nodigt je uit om te reizen naar Oosterse landen door het mooie interieur, sfeer,heerlijk eten en natuurlijk de combinatie met goede muziek. Little Buddha serveert de beste cocktails van Amsterdam, speciale sushi selectie en een prachtige locatie waar je kan genieten van de muziek op de dansvloer of loungend op een van de banken.

Het is van belang dat je goed in een team kan samenwerken en nog belangrijker is dat je ook zelfstandig kan werken. In verband met contact met gasten is het van belang dat je beschikt over goede sociale vaardigheden en dit betekent voor ons ook dat je een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal hebt.

Ben jij die stijlvolle en service-gerichte gastvrouw of gastheer met goede communicatieve vaardigheden, een vriendelijke uitstraling en verzorgd uiterlijk?

Stuur je CV en motivatie naar info@littlebuddhaamsterdam.com. Ervaring in het vak is zeer wenselijk!

GEEN REACTIES