Zoals jullie misschien hebben gemerkt heb ik de vorige 2 dagen overgeslagen omdat dat gewoon volle schooldagen waren. De vakken zijn interessant en de leraar is heel aardig alleen het praten gaat soms wat langzaam zodat alle japanse studenten ook het engels kunnen begrijpen. Op vrijdag in de middag nadat ik en Helen allebei ons dutje hadden gedaan had ze me getrakteerd op kaneel chai latte wat super lekker was en in de avond hebben ik Laura en Helen nog leuk zitten kaarten met 2 hele aardige Japanse meisjes: Ayumi en Chihiro.
Dag 16:
IMG_6543Vandaag vroeg opgestaan en met Emi en Helen naar het winkel centrum gegaan. Helen kwam met het leuke idee om een housewarming feestje te geven in ons appartementje en we moesten daar dus nog even wat drinken en snacks voor halen. We gingen eerst even lekker bij de KFC lunchen en zijn daarna op zoek gegaan naar wat truien en ik heb 1 leuke kunnen vinden een grijze die lekker warm is dus daar ben ik wel blij mee. Voor de rest naar schoenen en een telefoon hoesje gezocht maar helaas is er niks in mijn maat qua schoenen of ik moet al naar de heren afdeling maar dat zijn alleen maar sneakers haha. En voor me telefoon kon ik ook niet echt iets vinden dus uiteindelijk gewoon iets online besteld. Daarna wat boodschappen voor de housewarming gedaan en weer purikura fotos gemaakt (japanse foto hokjes) wat heel leuk was en weer naar huis gegaan. Toen ons appartement schoon gemaakt en de was gedaan wat heel lang duurde aangezien iedereen tegelijk zijn was doet en niet gelijk zijn schone was ophaalt. Rond 8:30 savonds kwam iedereen, we hadden Emi, Laura, Mirian en Ty uitgenodigd en het was een super gezellige avond en rond 10 uur zijn we nog naar de A-bar gegaan waar live muziek was van de studenten hier wat ook heel leuk was.
IMG_0073Dag 17:
Lekker uitgeslapen en we waren van plan om eerst naar de stad te gaan om rond te kijken voor winkels maar dat werd uiteindelijk niks en we zijn gewoon lekker thuis gebleven. En hebben de hele dag gewoon lekker rustig aan gedaan en ge relaxed wat wel even lekker was.
Via Esther to Japan

GEEN REACTIES