Een aantal jaar geleden werden we bekend gemaakt met de serie Soul Eater. De komische actie serie van Bones en Square Enix sloeg in als een bom. Het interessante verhaal met tal van geslaagde personages wisten tot het einde de serie staande te houden. Nu een aantal jaar na de eerste serie, heeft Bones bekend gemaakt te komen met Soul Eater Not!

Deze nieuwe serie is net als het origineel gebaseerd op de manga van Atsushi Okubo. Of deze Spin-off serie net zo goed gaat worden in geanimeerde vorm? Dat gaan we zien in deze nieuwe Soul Eater serie. Bones en Square Enix hebben met de originele serie menig fan gekluisterd te krijgen. Soul Eater Not! daarentegen is een spin-off serie, waarin we te maken krijgen met een hele nieuwe set aan personages. Namelijk Tsugumi Harudori, Meme Tatane en Anya Hepburn. De drie hoofdpersonages zijn onderdeel van een aparte groep binnen de academie namelijk NOT (Normally Overcome Target).
Om deze nieuwe personages te introduceren, is er recentelijk een video verschenen waarin ze bekend worden gemaakt. Tevens zien we ook een paar oude bekende verschijnen zoals Maka Albarn en Soul.

Via AniDay.nu

GEEN REACTIES