Oriental--trips-en-travel011Gisteren bezocht Kevin Brouwer, presentator en producer van het RTL 4-programma Trips & Travel, de onlangs geopende Oriental Supermarkt in Rotterdam. Daar maakte ze opnames van een sushi-demonstratie en het assortiment van de supermarkt. De opnames werden gemaakt voor het tweede seizoen van dit programma waarin ze een aantal steden in Nederland uitlichten, waaronder Rotterdam. Er worden een aantal afleveringen aan deze stad besteed en het doel van het programma is om te laten zien wat er allemaal te beleven is in Rotterdam. Niet alleen voor een dagje uit maar ook voor als je je bedenkt dat je graag in Rotterdam zou willen wonen. Oriental--trips-en-travel013
Oriental--trips-en-travel001
Oriental--trips-en-travel004
Naar verwachting wordt dit tweede seizoen in het najaar van 2014 uitgezonden en krijgt het een andere naam, omdat het programma meer gaat dekken dan alleen reizen. Ook Den Haag en Amsterdam zullen uitgebreid belicht worden. De opnames voor seizoen 2 duurt nog tot augustus en op dit moment wordt seizoen 1 opnieuw uitgezonden.
Oriental--trips-en-travel010

Via Asian News

GEEN REACTIES