Dag 8:
IMG_6340Vandaag begon de dag met een Japanse mondeling toets, dit was alleen voor degene die na hun plaatsing toets van gisteren een email hadden gekregen om de mondeling te doen voor een betere plaatsing. Gelukkig hoefde ik geen mondeling te doen en me kamergenootje ook niet dus we hebben lekker uitgeslapen en daarna gelunched in de kantine. Hierna begon het drukke programma waar we uiteindelijk in totaal 4 uur en 40 minuten mee bezig waren wat helemaal vol was geplanned met allemaal orientaties en introducties van verschillende mensen en onderdelen op de campus. Kort daarna hadden we avond eten en om 19.30 begon de Ice cream socializing party. Wat een evenement in de kantine was waar allemaal spellen werden gedaan en muziek werd afgespeeld en onder andere stoelendans werd gedaan hahah. En ik dacht natuurlijk van ik doe ook mee en viel al gelijk als eerste af hahaha. Halverwege moesten we helaas wel weg aangezien we om 21.00 uur moesten inschrijven voor onze vakken en we waren er een kwartier van te voren heen gegaan zodat we gelijk konden inschrijven en als je klas uiteindelijk vol zat werd er een loting gedaan. (Helaas ben ik uitgeloot voor 2 klassen van de 5 maar daar meer over in me volgende blog) Uiteindelijk toch nog wat ijs kunnen regelen en die avond lekker gaan slapen.
Dag 9:
IMG_6369Vandaag was het dan eindelijk weekend en tijd om te gaan winkelen aangezien de rest van de week we geen tijd hadden om te gaan omdat de bus maar eens in de 2 uur ging. We ging om 9.20 met de eerste bus naar het winkelcentrum Aeon wat het grote winkelcentrum in de stad hier is. En het was buiten aan het sneeuwen! Eerst vooral een beetje rondgekeken en daarna al snel naar DAISO gegaan wat de 100 yen winkel is oftewel zo’n 0.70 euro. Waar je vanalles kon kopen dus daar heb ik zeep gehaald voor de was, prullenbakjes, school spullen en nog veel meer voor me kamer en daarna hebben we nog wat rondgelopen en nog wat andere spullen gekocht en rond 3 uur weer teruggegaan naar school. En voor de avond was ik door Ty en M uitgenodigd voor een unlimited drinking party. Waar je voor 12,50 euro voor 3 uur een tafel reserveert en dan alle drankjes kan bestellen die je maar wilt met een kleine snack. Dus daar zijn we heen gegaan met uiteindelijk een groep van 15 man en hebben we eerst bij het station Udo gegeten wat een soort dikke noodles zijn. Uiteindelijk zijn we rond 8 uur savonds weer teruggegaan naar de school omdat we de laatste bus niet wouden missen. En op de school aangekomen was de Welcome Gathering Dance party aan de gang dus daar ben ik nog een paar uur bij geweest en toen terug naar me kamer gegaan om gezellig met wat familie en vrienden op skype te praten. En daarna lekker gaan slapen rond 12 uur.
En dat was het wel voor die dag tot de volgende keer!

Via Esther to Japan

GEEN REACTIES