Hey allemaal!
Ik hoop dat het allemaal goed met jullie gaat 🙂
Ik heb dag 2 en 3 even samen gevoegd aangezien ik de 2e dag niet heel veel heb gedaan.
Zaterdag was de 2e dag in Japan en ik had geplanned om naar een groot winkelcentrum te gaan in shinjuku maar helaas werd ik heel misselijk van het ontbijt (waarschijnlijk door me jetlag) en heb de hele dag op bed gelegen af en toe geslapen en veel met vrienden enzo kunnen praten. Gelukkig kon ik de volgende dag gewoon winkelen aangezien ik weer was opgeknapt. De dag begon goed met een aardbeving van 4.1 op de schaal van richter maar gelukkig geen schade ofzo alleen een heel raar gevoel hahaha. Na wat gereistte hebben met de metro en een beetje heen en weer te hebben gelopen kwam ik eindelijk aan in shinjuku. Heb rond gegeken in een groot bekend warenhuis maar dat was uiteindelijk best wel prijzig dus ben over gegaan naar de h&m en heb daar een leuk rokje en jurkje op de kop kunnen tikken.
Toen ik eindelijk wat eten wou halen (happy meal bij de mcdonalds) werd ik maar niet begrepen en heb ik alleen wat kipnuggets gehad. Later gelukkig wel gewoon nog wat patat kunnen halen in een andere Mcdonalds en nog wat starbucks kunnen halen wat ook wel leuk was.
En toen ik eindelijk weer thuis in me hotel was heb ik lekker een bad kunnen nemen voor ik met me broer ging skypen voor zijn verjaardag en heb toen ook gelijk een paar van me familie kunnen zien wat wel leuk was.
Dat was het dan voor dag 2 en 3
Ik heb ook nog een engels filmpje opgenomen dus als je die wilt zien dan zal ik een link bijvoegen.

Via Esther to Japan

GEEN REACTIES