IMG_5932Hey allemaal!
Daar ben ik dan eindelijk in Tokyo Japan. Uiteindelijk vloog ik met Japan airlines waar ik heel blij mee was aangezien hun service echt goed is en je kreeg ook veel eten en drinken waar ik blij mee was aangezien het een lange vlucht was.
Toen ik op narita aankwam ging het gelukkig allemaal goed en snel met de douane en kreeg ik een tijdelijk ID kaart voor de komende 5 maanden. Daarna ff snel gepind en treinkaartjes gekocht en op het metro station kwam ik aan de praat met een meisje uit Engeland en die moest 1 station verder dan mij dus samen hebben we een beetje het zitten uit te vogelen met metro en trein haha.
Uiteindelijk bij het station aangekomen hoorde het een 3 minuten wandeling te zijn naar het hotel. Maar bij mij werd dat uiteindelijk 1,5 uur aangezien ik telkens verkeerde kanten werd opgestuurd. En uiteindelijk met blaren op me handen aangekomen bij het hotel en eindelijk me koffers kunnen afgeven en even snel nog wat fruit en drinken gehaald en masacara voor 70 euro cent gekocht bij een 100 yen shop 😛 en daarna kunnen inchecken.
IMG_5933Mijn hotelkamer ziet er super uit! Groot bed en overal handige dingetjes en kan me koffers mooi kwijt naast me bed haha. Snel geskyped met me ouders en daarna 3,5 uur geslapen en toen voor het avond eten maar simpel wat fruit en een sultana en wat cup-a-soup gehad. En morgen lekker uitgebreid ontbijten haha.
Morgen ga ik als het goed is naar een groot warenhuis en winkelstraten als ik de weg tenminste niet kwijtraak haha. En waarschijnlijk gewoon rondwandelen eindelijk zonder koffers! 😛
Tot de volgende keer! 😛
IMG_5937

Via Esther to Japan

GEEN REACTIES