collageIn dit #ThrowBackThursday interview vertelt Iet over haar functie bij ASN. Ook vertelt ze dat ze later samen met haar vriend een kattenboerderij wil beginnen. Ze is een echte filmfreak, krijgt wel eens hijgende mannen in haar nek en luistert vaak naar ‘The King of Pop’.

 

Hi Iet! Welkom bij ASN! Kun je ons vertellen hoe je bij ASN komt en wat je nu gaat doen voor ons?
Ik vroeg mij altijd af of er leuke activiteiten of iets dergelijks voor Nederlandse Aziaten waren in Den Haag , dus ik besloot het maar te googlen. Al snel kwam ik bij ASN uit. Ik ging lezen en uiteraard de Facebookpagina checken. Het voelde als een soort van thuis komen! Ik wilde altijd al iets doen voor deze community maar besloot pas dit jaar de crew te joinen in verband met afstuderen. Ik ga de functie Hoofd Media vervullen. Ik moet alles omtrent Media aansturen, monitoren en controleren. Ik ben nu nog mijn draai aan het vinden en ik moet de crew nog leren kennen, maar ik heb een vermoeden dat ik ben waar ik hoor te zijn.

Waar ben je nu mee bezig (school, hobby’s, reizen etc)?
Ik ben 24 jaar, bijna 25 (sniff) en woon in Den Haag. Ik studeer momenteel Construction Management & Engineering aan de TU Delft. Een lekker drukke studie met veel uitdaging. Ik weet nog niet exact wat ik ermee ga doen nog. Maar ik hoop uiteindelijk in Azië te kunnen werken, en een brug te kunnen vormen tussen het Westen en het Oosten wat betreft de constructie-industrie. Na wat startkapitaal te hebben geworven ga ik natuurlijk een eigen kattenboerderij beginnen met mijn vriend en dan kan het fluffy leventje echt beginnen, haha. Verder ben ik gek op steples, dat is een soort van aerobics/dance moves met een step.. klinkt gek maar is leuk! Ook ga ik regelmatig hardlopen, uit eten met vrienden/vriendinnen en zussen. Ik houd ook heel erg van films, het liefst slijt ik daar mijn dagen mee, als het kan. Horror, thriller, drama, comedy you name it, I watch it.

Van welke artiesten ben jij erg fan en waarom? Heb je een paar nummers die je zou aanraden?
Hmm ik ben niet echt fan van bepaalde artiesten. Ik luister de laatste tijd wel weer veel Michael Jackson, ik was vergeten hoe goed hij was. Ook luister ik veel The Neighbourhood, Karen O en Justin Timberlake. Ik leef qua muziek echt in de prehistorie, dus ik raad maar “Dirty Diana” van MJ haha.

Wat is het raarste wat je ooit meegemaakt hebt?
Sinds ik in Den Haag woon, een jaar of 4, maak ik wel rare dingen mee. Een keer zat ik in de bus en ging een man in mijn nek hijgen en zei “roekoe”. Kijk dus uit met het openbaar vervoer in Den Haag! Een andere keer werd ik in de Coffee Company aangesproken door een man die mij al eerder, ooit in de Albert Heijn, had aangesproken. Hij stelde zichzelf dus NOGMAALS voor.. . maar om maar niet onbeleefd te zijn zei ik maar niks. Maar ik heb heel zijn introductie nogmaals moeten aanhoren…. echt super fijn was dat.

Waar kunnen we je vaak vinden in het weekend?
In mijn studio (klinkt luxer dan het is) achter mijn bureau aan de studie. Ik ben echt een no-lifer geworden. Als ik niks van mij laat horen, stuur gerust een postduif.. waarschijnlijk ben ik één met Microsoft Word.

Schermafbeelding 2014-03-27 om 00.09.41Heb je nog een quote die jij inspirerend/ mooi vind?
“We are not human beings having a spiritual experience; we are spiritual beings having a human experience.” – Pierre Teilhard de Chardin

 

 

GEEN REACTIES