IMG_5091Hey allemaal!
Zoals jullie misschien al weten ga ik binnenkort als onderdeel van mijn opleiding naar Japan. Ik ga naar Akita international University voor 4 maanden en zal daar vakken volgen die met mijn opleiding te maken hebben zoals japans, en vakken over het japanse bedrijfsleven. Ik plak er in totaal nog 3 weken vakantie aan vast, van te voren 1 en aan het eind 2. Om toch nog even te kunnen rondreizen en gewoon te kunnen genieten van het land.
Ik zal 27 maart om 11.40 in de ochtend vertrekken richting Tokyo en zal een tussen stop maken in Helsinki. En dan kom ik de volgende dag om 10:10 s’ochtends lokale tijd aan. Ik zal tot 1 April in een hotel in Tokyo verblijven en daarna ga ik met de sneltrein naar Akita wat een reis van ongeveer 3-4 zal zijn. Dit is al een groot verschil met de 10 uur durende busreis die dezelfde route maakt. Vanaf 2 April zal mijn school beginnen met een 2 weken durende introductie week waar ik hopelijk snel veel nieuwe mensen zal ontmoeten en waar ik hopelijk veel vrienden zal maken. Daarna zal mijn gewone lesrooster beginnen en dit zal duren tot 31 juli 2014.
Vanaf 1 augustus heb ik afgesproken in Tokyo met 1 van mijn beste vriendinnen uit Nederland. En zullen in de 2 weken daarna rondreizen naar verschillende plaatsen in Japan waaronder Kyoto en Osaka. Op 12 Augustus is het dan eindelijk weer tijd om naar huis te gaan en we zullen dan rond 6 uur s’avonds weer in Nederland aankomen.
Volgende week lekker mijn verjaardag/afscheidsfeesje vieren en daarna tijd om mijn koffers verder in te pakken.

Ik hoop in Japan zelf zo;n 2-3 keer in de week mijn blog te updaten maar het is nog afwachten hoe druk het ga hebben.

Ik heb er zin in!! 😀

Via Esther to Japan

GEEN REACTIES