Schermafbeelding 2014-02-27 om 09.09.32In dit nieuwe #Throwbackthursday interview vertelt Kristel over haar positie binnen ASN, films die ze jou wil aanraden, kaal geplukte kippen en die keer toen ze in het mannentoilet terecht kwam…

Ik zit bij de redactie, omdat ik het leuk vind om artikelen en columns te schrijven met het idee dat ik een publiek bereik. Ik krijg meestal een paar onderwerpen aangereikt en ik kies er dan eentje uit die mij het meest aanspreekt. Ik schrijf meestal over onderwerpen die niet alledaags zijn, zo heb ik bijvoorbeeld laatst geschreven over 43-jarige Japanse vrouw die er als een twintiger uitziet…

 

 

Welke films ik zou aanraden? Als laatste heb ik The Wolf of Wall Street gezien! Een film met goede acteurs en een goed script! American Hustle zou ik ook aanraden als je houdt van films met een intrige waarbij je aan het denken wordt gezet.

Het gekste wat ik ooit heb meegemaakt? Misschien niet heel bijzonder gek, maar het eerste wat in mij opkwam, was de markt in HongKong! Daar heb ik een tijdje stilgestaan bij een kraam waar ze kippenvlees verkochten. Als je ervoor stond, kon je zien dat een man aan de achterkant levende kippen had en die de nek doorsneed met een hakbijl… Om ze even later kaal te plukken en te verkopen.

Een megafail van mezelf waar ik enorm om kan lachen? Ik was een keer in de Efteling en ik moest heel nodig plassen, dus stormde toen in een toiletruimte waar er geen rij stond. Toen ik eruit kwam, keken een paar mannen mij vreemd aan… Oeps, mannentoilet! Vandaar geen rij…

Het eten dat ik het liefst eet, is natuurlijk Chinees eten! Ik heb niet echt een favoriet gerecht, want ik vind eigenlijk alles van de Chinese keuken lekker! Wat ik aan zou kunnen raden, zijn de welbekende oesters van het authentieke Cantonees restaurant Nam Kee! De rest van de menukaart is ook heerlijk en het restaurant is altijd gezellig druk! Als je lekker bij de Chinees wil eten, zou ik zeker naar Nam Kee gaan.

Schermafbeelding 2014-02-27 om 09.23.59Ik houd van fitnessen! In de eerste plaats vond ik sporten wel leuk, maar ik heb mezelf echt moeten motiveren om regelmatig te gaan, maar mijn grootste motivatie is mijn sportschool Spa Zuiver zelf. De trainers maken graag een praatje met je en voor vragen kun je altijd bij ze terecht. Ze hebben ook veel verschillende groepslessen die je kunt volgen, er is eigenlijk altijd wel iets nieuws om te proberen! Zo heb ik bij mijn sportschool voor het eerst kennis gemaakt met yoga, boksen, aqua fitness en nog meer. Naast het feit dat ik het erg leuk vind om verschillende sporten uit te proberen, vind ik het belangrijk om mijn lichaam in goede conditie te houden. Zoals de spreuk van ASICS luidt: ‘Anima Sana in Corpore Sano’. Latijn voor: een gezonde geest in een gezond lichaam! En zo wil ik mij voelen ook!

 

GEEN REACTIES