Touch of the Light is gebaseerd op ware gebeurtenissen uit het leven van het Taiwanees wonderkind Huang Yu Siang (Siang gespeeld door hemzelf). Touch of the Light is een verhaal over dromen, vastberadenheid, liefde en geloof in jezelf.

Geboren op het platteland ontwikkelt de blinde Yu Siang, met liefde en steun van zijn moeder (Lee Lieh) en familie, zijn pianovaardigheden door zijn talent voor geluid en gevoel. Totdat hij de stap zet om de echte wereld te ontdekken op de universiteit. Hij moet het opnemen tegen ziende studenten die zich in hetzelfde speelveld bevinden en ondergaat de nodige hindernissen om zijn eigen weg te vinden.

Als zijn pad kruist met dat van Jie (Sandrine Pinna), een mooie maar gefrustreerde verkoopster die droomt over een toekomst als danser, ziet hij haar hulpeloze strijd tegen de harde realiteit. Echter door het doorzettingsvermogen, het optimisme en de innerlijke rust van Yu Siang, raakt Jie door hem geïnspireerd en is vastbesloten haar droom na te jagen.

–  Against the light, I fly in my own direction

‘Touch of the Light’ gaat 27 februari in premiere en jij kan nu kaartjes winnen! Ga naar onze Facebookpagina en doe mee met de winactie (actie loopt t/m 22 februari 2014). FACEBOOKACTIE

 

 

GEEN REACTIES