Schermafbeelding 2014-01-01 om 19.47.42Ik ben TinYee, 23 jaar oud. Vanaf 2008 was ik al actief als columnist bij ASN Online en sinds kort vervul ik de rol van hoofd social media. Dit betekent dat ik voornamelijk jullie timeline op Facebook vul met de leukste berichten! Daarnaast hou ik ook onze Instagram account ASN_Online bij, samen met onze partyfotograaf Jeremiah (live verslaggever op Asian party’s).

Je kunt wel stellen dat ik al lang actief ben binnen ASN en tja, ik heb het er dan ook prima naar mijn zin! ASN is een grote familie, die elke dag weer verder groeit. Ik zie een mooie toekomst tegemoet en ben blij dat ik samen met het nieuwe bestuur ASN verder kan helpen ontwikkelen.

Een paar weetjes over mijzelf… Nu de winter eraan komt kan ik toch zeer gelukkig worden van een lekkere warme maaltijd. En dan bedoel ik het lekkerste gerecht waarvoor je me ’s nachts wakker mag maken… Hachee! Ja, heel Nederlands. Maar kom op, wie vindt het nou niet lekker? Mals vlees, lekkere jus, geprakte aardappels en groente. Maak je ook altijd een vulkaan van je geprakte aardappeltjes met jus als lava? Verder heb ik een erg moeilijke naam volgens de Starbucks barista’s en dit laten ze dan ook merken door mijn naam 100 keer verkeerd te spellen. De laatste druppel was toch wel toen ze mijn naam hadden afgekort naar Tiny. Gee, pointing out the obvious! Sindsdien gebruik ik aliassen die uit 2 of 3 letters bestaan. Je weet wel, drunk en dummyproof.

Ik heb de kans heb gekregen om jullie te vermaken met verschillende berichten op social media. Het is dan ook mijn favoriete bezigheid om het internet af te struinen naar de meest belachelijke en grappige websites, om de leukste berichten met jullie te delen. De grootste uitdaging hierin is toch wel het kunnen bereiken van jullie als doelgroep. Want ik kan iets wel supergrappig vinden, maar dat wil niet zeggen dat jullie het ook zo zien. Feedback is altijd welkom en je kunt me dan ook via de ASN Facebook een bericht sturen met wat jij wel of niet leuk vindt! En vooral welke winacties jij graag terug wilt zien.Schermafbeelding 2014-01-01 om 19.53.29

GEEN REACTIES