De maandelijkse winactie is een initiatief van ASN-Online.nl om iets leuks terug te doen voor de community. Elke maand wordt een grote prijs verloot en de enige voorwaarde om hieraan mee te doen is om ASN Online leuk te vinden op facebook en de facebook post te liken en te delen op jouw Facebookwall.

De winactie van Polaroidz loopt van 8 t/m 31 december 2013. De winnaar zal in week 1 bekend gemaakt worden.

 

Workshop Cakepops / Cupcakes incl. Hightea (twv. €180)

Een high tea wordt de laatste tijd steeds populairder. De meest heerlijke gerechten komen hierbij op tafel en dit kan zowel hartig als zoet zijn. Cupcakes en Cakepops worden hierbij steeds populairder! Samen met vriendinnen, of voor een zondagmiddag, verjaardag, de cupcakes vallen bij iedereen in de smaak en creëren een waar verwenmoment. Om de middag nog gezelliger te maken wordt er een workshop aan gekoppeld waarbij jij en 5 andere personen zelf cupcakes/cakepops gaan maken.

 

 

Deze prijs wordt gesponsord door:
Ma Bella Cupcakes
06-42150774 or laat een bericht achter op het contactformulier.

Voor deze winactie gelden onze “actie voorwaarden WIN” die door ons gepubliceerd zijn op 1-1-2013.

GEEN REACTIES