OM HET JAAR GOED AF TE SLUITEN GAAN WE NOG EEN KEER LOS MET DIRTY ASIAN

dirty-asian-panama2

Amsterdam, december 2013 – Over een paar weken is het eindelijk zover: de eerste editie van Dirty Asian in Club Panama is een feit. Tussen 23:00 en 04.00 uur zorgen top DJ’s voor een onvergetelijke sfeer in de Panama met ook deze editie overwegend veel R&B en Electic muziek.

Dirty Asian
Dirty Asian is een begrip aan het worden in Amsterdam en omstreken. Na succesvolle eerdere edities in The Sand, Escape Venue, Little Buddha keert Dirty-Asian weer terug in een vertrouwde locatie, namelijk: Club Panama in Amsterdam. Als je vraagt aan het publiek wat Dirty Asian voor hun betekent wordt er vaak gezegd een levensstijl, een nieuwe stroming en de betere Asian Party’s.

Aankomende editie heeft en een dijk van een line-up. Dit in combinatie met het verfrissende concept belooft een feest van wereldklasse te worden.

dirty-asian-panama_

DIRTY ASIAN “PANAMA EDITIE”
Datum: Zaterdag 14 oktober 2012
Tijd: 23.00 tot 04.00 uur
Tickets: 15 euro (geen vvk)
Locatie: Club Panama, Amsterdam
Adres: Oostelijke Handelskade 4, 1019 BM

VIP tafels kunnen besteld worden via info@dirty-asian.nl en voor meer informatie kijk ook op  www.dirty-asian.nl.

GEEN REACTIES