Het zal je maar gebeuren, je vindt de liefde van je leven trouwt ermee. Wanneer jullie kinderen willen hoor je opeens dat jullie broer en zus zijn! Het gebeurde een stel in China. 

 

coupleCao Wei en Xiao Qian woonden niet ver van elkaar vandaan en waren al van jongs af aan vrienden. Iedereen plaagde ze omdat ze zoveel op elkaar leken, maar het stel leek zich daar niets van aan te trekken.

Uiteindelijk trouwde het stel met elkaar en waren erg gelukkig. Met de tijd leek de man steeds meer en meer op de broer van zijn vrouw. Een beetje vreemd was het wel en daarom besloten ze toch maar een DNA test afleggen. Want ja, ze wilde toch graag een kindje. Wat bleek? Ze waren broer en zus!

 

Schermafbeelding 2013-11-26 om 10.54.44

De vader van de vrouw had vroeger een affaire met de moeder van de man. Cao Wei’s moeder was 20 toen ze een affaire kreeg met Xiao Qian’s vader. Haar man was vaak weg van huis en Bao Gen (vader van Xiao Qian) begon een relatie met de getrouwde vrouw. Toen zij later zwanger werd, was de relatie afgelopen. Bao Gen was verliefd geworden en trouwde. Hoewel hij zeker wist dat zijn dochter en diens man bloedverwanten waren, durfde hij het grote geheim niet te vertellen om zo het huwelijk te stoppen.

GEEN REACTIES