De belangrijke reden dat je zou moeten kiezen voor een betaalde antivirus programma is dat je bij een betaalde antivirus programma meerdere updates per dag ontvangt terwijl bij een gratis versie dit slechts eenmaal of tweemaal per dag is. Daarnaast worden vaak alleen anti-virus beveiliging gratis aangeboden en moet voor firewall of malware beveiliging betaald worden

Als je telt hoeveel computers en mobiele apparaten in het huishouden zijn dan zal je al gauw op een getal boven de drie komen. De vraag die je jezelf gelijk kunt stellen zijn die allemaal op dezelfde manier beveiligd? De computer is vaak voorzien van een anti-virus beveiliging, maar geld dit ook voor malware en firewall beveiliging. Zijn de de tablets en smartphones die vaak nog vaker worden gebruikt ook op dezelfde manier beveiligd en waar worden de wachtwoorden opgeslagen?

kaspersky Lab

Wij hebben ervoor gekozen om daarom Kaspersky Internet Security – Multi Device te testen. Het voordeel van dit programma is dat er licentie packs zijn van 3, 5, 10 licenties zodat alle laptops, desktops, tabloids en smartphones in één keer beveiligd kunnen worden.

Beveiliging voor Android apparaten
Kaspersky Internet Security is een volledig mobiele bescherming pakket. Naast de verwachte antivirus-en antidiefstal onderdelen kunnen ook ongewenste gesprekken en sms berichten geblokkeerd worden, worden alle downloads gescontroleerd op malware en privacy en wordt aangegeven als je wilt surfen naar een onveilige website. Een handige functie is dat de app ook gebruikt kan worden voor spionage, antidiefstal (bv. op afstand foto’s maken, alarm laten afgaan, persoonlijke gegevens verwijderen en een hard reset uitvoeren) en kan het apparaat op afstand vergrendeld worden.

Wachtwoord beveiliging voor iOS apparaten
Voor iOS apparaten is er een Kaspersky Password Manager Wachtwoorden worden dan door middel van een wachtwoord vergrendeld op het apparaat en er wordt online een back-up gemaakt. Mocht je jouw telefoon verliezen dan kan je inloggen op jouw account en een back-up terugzetten op een nieuw apparaat. Je hoeft nooit meer een wachtwoord te onthouden en hebt garantie dat je deze ook nooit meer kwijtraakt.

Kaspersky Protection Center
Het dashboard Protection Center laat alle geïnstalleerde Kaspersky -producten en de beveiligingsstatus hiervan. Kortom in een oogopslag kan je zien wat de status is, of de software up-to-date is en bijvoorbeeld wanneer de licentie verloopt.
Het Kaspersky Internet Security – Multi Device is constant in ontwikkeling en je kunt naast anti-virus updates, dus ook nieuwe functionaliteiten verwachten. Voor €69,95 koop je een paar schoenen die je een jaar lang warm en droog houden en voor hetzelfde bedrag beschermt Kaspersky jouw computer en mobiele apparaten voor een zelfde periode.

GEEN REACTIES