Het HR-team onder leiding van Binh-an Nguyen is afgelopen weken flink aan het werven geweest. Ze zijn langs scholen geweest en hebben natuurlijk ook oud-leden bij de reünie benaderd.

thitiphol

Thi Ti is jarenlang bij ASN betrokken geweest. Door zijn langdurig verblijf in het buitenland heeft hij een tijdje afscheid moeten nemen van ASN, maar hij is nu weer terug!

Wat betekent ASN voor jou?
Ik ken ASN al heel lang. ASN bestaat al een tijdje en ik ken ze van de beginjaren. Het hoort toch wel een beetje bij mijn studententijd en natuurlijk het uitgaansleven. Ik heb zelf veel gehad aan mijn tijd bij ASN. Dan zou je vooral moeten denken aan het opbouwen van een netwerk, nieuwe vrienden maken en vooral veel plezier hebben. Daarom vind ik het belangrijk om ASN te blijven steunen zodat nieuwe mensen die net gaan studeren hier ook profijt van kunnen hebben. Dat vind ik erg belangrijk!

Waar zie jij ASN over 5 jaar?
ASN zal nog steeds een van de grootste community’s voor jongeren in de Asian scene zijn, maar zal zich richten op een bredere doelgroep. Je zou kunnen denken aan meer evenementen voor de professionele doelgroep (PAX), een speciale tak voor exchange studenten
en het actief richten op iedereen die interesse heeft in Azië.

Wat zijn jouw hobby’s?
Fotografie, breakdancen en reizen. Ik heb vier jaar lang professioneel gedanst, opgetreden in een groep en les gegeven. Daarnaast hou ik er ook van om te reizen en heb ik bijna alle steden in in Europa bezocht. Ik fotografeer al mijn
hele leven en vanaf 2009 ben ik begonnen met het fotograferen met een spiegelreflexcamera (ook op feesten).

Wat is het leukste moment dat jij met ASN hebt meegemaakt?
Ik denk aan een sushi workshop jaren geleden op de HvA in Amsterdam. Ik was daar met veel vrienden en er was een geweldige sfeer. Ik kan nog goed herinneren hoe Irwan aan het rommelen was met zijn sushi en hoe we daarna met z’n allen op het grote scherm PES aan het spelen waren.

Wat voor evenement zou je graag nog een keer voor ASN willen organiseren?
Als je een groep Aziaten bij elkaar zet gaat het over reizen of eten. Misschien zouden we een keer een trip moeten organiseren naar een stad of een feest/concert in het buitenland. Wat mij ook leuk lijkt is een kookworkshop of weer een sushi workshop.

Waarom zouden mensen betrokken moeten worden bij ASN?
Omdat het een toegevoegde waarde geeft aan je persoonlijke ontwikkeling en tegelijkertijd doe je goede dingen voor de community. Je leert van de vaardigheden van mensen die langer betrokken zijn (organiseren) en wie weet kan jij in de toekomst zelf evenementen organiseren.

Wat is jouw lievelingsgerecht en hoe maak je het klaar?
Ik heb niet echt een lievelingsgerecht, maar als ik er een zou moeten kiezen dan is het Pad thai (roergebakte noedels). De bereiding is simpel. Noedels klaarmaken, roerbakken met groenten en de speciale saus toevoegen.

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?
Bezoek de website van ASN of kijk op de app. Daar staat uitgebreid beschreven hoe je je kunt aanmelden als crew member bij ASN. Ik zou jou graag willen ontmoeten en je wegwijs willen maken binnen ASN.

GEEN REACTIES