We zijn urenlang bezig met het uitzoeken van de juiste kleding om deze vervolgens te combineren met mooie make-up en bijpassende accessoires. Als we dan nog tijd over hebben, lakken we af en toe on ze nagels met een bijpassende kleur lak. Maar waarom besteden we niet meer tijd aan de verzorging van onze nagels?

Meer verzorgde nagels
Tegenwoordig bezoeken steeds meer vrouwen de beautysalon om gel- of acrylnagels te laten zetten. Dit jaar bleek dat de Britse vrouw gemiddeld 532 euro per jaar uitgeeft aan nagelverzorging. Volgens onderzoekers zijn de nagels van beroemdheden als Rihanna, Beyoncé en Victoria Beckham de grootste reden voor de groei in populariteit van nepnagels. En heel eerlijk, de kunstnagels zien er mooi en verzorgd uit.

Laat een deskundige je helpen
Iedereen weet natuurlijk dat nepnagels niet goed zijn voor je echte nagels, tenminste als je de nagels niet op de juiste manier laat verwijderen door een professional. Een professional kan de nepnagels met de juiste technieken verwijderen zodat er niet al te veel schade aan je nagels wordt toegebracht. Zorg er altijd voor dat je niet zelf gaat trekken of pulken, dit kan resulteren in een verplicht herstel van maanden.

Nail art
Het leuke van nail art is dat je zelf creatief aan de slag kunt gaan met je nagels of nepnagels! Afgelopen seizoen zagen we al van alles voorbij komen: dierenprints, mat, glitter, wit, pastel, colour en blocking. Ontzettend leuk om mee te variëren!

Hoe te beginnen?
Begin met je nail art door een basecoat aan te brengen, dit is een vereiste als je je nagels mooi en gezond wilt houden. Daarna kun je kiezen voor verschillende kleuren, van neon tot pastel. Vervolgens kun je de nagels bewerken met diamantjes, steentjes, manicurepennen, glitters of sponsjes. Hoe creatiever, hoe meer je een statement maakt met je creatie. Zorg er overigens wel voor dat je je nagels daarna sealt met een goede topcoat.

Steentjes
Ga je steentjes gebruiken? Breng er dan eerst een dun laagje overheen, en lak daarna je gehele nagel. Laat je nagels minimaal een half uur uitharden.

Wil je een handleiding of wil je graag leuke ideeën opdoen? Kijk eens op Youtube, het barst daar van de leuke tutorials! Cutepolish is bijvoorbeeld een super leuk Youtube kanaal.

Doe inspiratie op voor het najaar
Deze herfst gaan we weer wat meer richting de kleuren bruin, rood, grijs en groen. Met deze kleuren kun je fantastische nagels maken. En ze zijn ook erg leuk om te combineren met het bikerjasje dat deze herfst helemaal hot gaat worden.

De perfecte combinatie
Het is natuurlijk leuk om je nagels te matchen met je outfit, sieraden en accessoires. Dit najaar kun je je nagels goed combineren met een lange trui, een leren legging en stoere biker boots. Je outfit wordt compleet door een combinatie met grove sieraden en een aantal accessoires.

Een voorbeeld van een leuke accessoire om je outfit en nagels mee te combineren, is een telefoonhoesje. Er zijn heel veel beschermhoesjes beschikbaar waarmee je kunt matchen op kleur en stijl. Zoek bijvoorbeeld een leuk Sony Xperia Z Ultra hoesje als accessoire voor jouw smartphone en je toestel is meteen najaarsproof!

GEEN REACTIES