Voor een spelprogramma op de zaterdagavond van RTL4 zijn we op zoek naar Japanse, Koreaanse of Chinese jongeren, die het leuk vinden om een keer op televisie te komen en te helpen.

Opdracht
We zoeken 10 jongeren, die de typische Aziatische toerist willen zijn in het programma. In een opkomst van 30 seconden komen jullie als groep binnen in onze studio. In deze 30 seconden maken jullie ‘foto’s’ van het publiek en van de panelleden.

Voor de opkomst is het belangrijk dat je een eigen camera hebt, die je mee kunt nemen naar de studio en kan gebruiken tijdens de opname. Mocht je geen camera tot je beschikking hebben, dan is dit geen probleem (een smartphone mag ook). Daarnaast vragen we iedereen zich te kleden in een T-shirt of blouse met een spijkerbroek.

Kenmerken
We zijn op zoek naar:
– Japanse, Koreaanse of Chinese mannen, maar Japanse, Koreaanse of Chinese vrouwen mogen zich ook aanmelden
– Personen van bijna of ouder dan 18 jaar.
– Enthousiaste jongeren

Datum en plaats
De opnames vinden plaats op donderdag 12 september van 18.00-20.00 uur in Amsterdam (naast de Amsterdam Arena en Ziggo Dome).

We hopen dat jullie met ons programma willen meedoen op vrijwillige basis. Het is een hele ervaring om mee te doen met een groot televisieprogramma als ‘Wie ben ik?’. Daarnaast kom je op televisie; hoe leuk is dat!

Aangezien de opnames donderdag plaatsvinden en we alles begin deze week afgerond moeten hebben, hoop ik dat jullie vandaag en morgen willen reageren. Stuur daarom jouw leeftijd, contactgegevens en foto naar casting@asn-online.nl of bel/whatsapp 06-83656690.

GEEN REACTIES