De maandelijkse winactie is een initiatief van ASN-Online.nl om iets leuks terug te doen voor de community. Elke maand wordt een grote prijs verloot en de enige voorwaarde om hieraan mee te doen is om ASN Online leuk te vinden op facebook en de facebook post te sharen (naar al jouw vrienden):

De winactie van Stream & Field Jewellers loopt van 3 april 2013 t/m 30 april en in week 18 wordt een winnaar bekend gemaakt. De winnaar wordt bepaald op basis van random integer en de dag nadat de actie sluit zal de winnaar worden getrokken door Stream & Field Jewellers getorkken uit alle deelnemers. De winnaar kan vervolgens zelf kiezen welke horloge zijn of haar voorkeur heeft.

GUESS Veranda

Collectie Guess
Categorie Horloge
Artikelnummer 27234
Modelnummer W12616L1
Garantie 2 jaar wereldwijde garantie
Adviesprijs 209 euro

GUESS Rigor

Collectie Guess
Categorie Horloge
Artikelnummer 29063
Modelnummer W0040G2
Garantie 2 jaar wereldwijde garantie
Adviesprijs 179 euro

Deze prijs wordt gesponsord door:
Stream & Field juweliers (Shopping Center Magna Plaza)
Nieuwezijds Voorburgwal 182
1012 SJ Amsterdam
020-6388598

Voor deze winactie gelden onze “actie voorwaarden WIN” die door ons gepubliceerd zijn op 1-1-2013.

GEEN REACTIES