Amsterdam, maart 2013 – Op 13 april wordt voor de vierde keer een Dirty Asian editie gehouden in The Sand. Naast een indrukwekkende line-up wordt er deze editie de nadruk gelegd op het entertainment.

Mega Edition
Een avondje uit is voor velen een manier om even te ontspannen en te genieten van de sfeer en gezelschap van vrienden. Dirty Asian speelt in op dat gevoel en combineert dit met het festival gevoel.

Tijdens de Mega Edition is het mogelijk om te genieten van muziek, een beertje winnen op de kermis, heerlijk Aziatisch te eten, gezellig met vrienden te loungen of gratis een professionele foto te laten nemen in de Timmy Ling Photo Booth. Er zal tijdens de avond beelden opgenomen voor Gianni Marino’s nieuwe internationale videoclip en als dat nog niet genoeg is zullen er ook Polaroid Paparazzi ‘s rondlopen die foto’s maken van de bezoekers die je gelijk kan meenemen of op de Polaroid Wall kan plaatsen.

Theatersensatie “The Hong Show”Minh-Zone is op dit moment bezig met een theater tour door het hele land. In de cast zitten er bekende dansers uit So You Think You Can Dance, Ultimate Dance Battle, Holland’s Got Talent en andere shows. De theater tour wordt afgesloten in The Sand met een spectaculair optreden.

Dirty Asian
Dirty Asian is een begrip aan het worden in Amsterdam en omstreken. Na succesvolle eerdere edities in Escape Venue, Little Buddha keert Dirty-Asian weer terug in een De locatie waar het allemaal begonnen is, namelijk: The Sand in Amsterdam. Als je vraagt aan het publiek wat Dirty Asian voor hun betekent, wordt er vaak gezegd: een levensstijl, een nieuwe stroming en de betere Asian Party’s.

Line-up
Irwan, Flava, Mitchel Kelly, Gianni Marino, Dani L Mebius, Rufus Riley, Demian Ngo & MC FJR

DIRTY ASIAN “Mega Edition”
Datum: Zaterdag 13 april 2013
Tijd: 23.00 tot 05.00 uur
Tickets: 15 euro (vvk) & more at the door
Locatie: The Sand (Mekong 5, 1043 AE Amsterdam)

VIP tafels kunnen besteld worden via info@dirty-asian.nl en voor meer informatie kijk ook op www.dirty-asian.nl of www.asn-online.nl.

Voor sfeerbeelden van de vorige editie kijk ook even naar:

GEEN REACTIES