Partypeople op vrijdag 19 april is het tijd voor de lancering van de stoerste Asian Party in Nederland, dan heb ik het over ‘I Do Asians’. De afgelopen weken hebben jullie vast en zeker het logo, mensen met I Do Asians t-shirts en foto’s betreffende I Do Asians voorbij zien komen. Het wachten is voorbij nu is het tijd om het te ervaren…

Het toneel voor de stoerste asian party van Nederland is Odeon in Amsterdam.
Odeon is een mooie locatie gelegen in het centrum van Amsterdam en is uitstekend te bereiken met het OV, dus een BOB is overbodige luxe die avond.
Wat I Do Asians een dope clubavond gaat maken zijn de locatie, de lekkere sfeer, entertainment en de muziek met een goeie urban basis die feilloos aansluit op de flow van de avond.
De DJ’s Rufus Riley, Stevez, Isaac Blaze, Phong-T en Ivanovic zullen alles uit de kast trekken om jullie de hele avond te laten bouncen en niemand minder dan MC FJR maakt het muzikale geheel tot één met zijn vlotte freestyles.

We kunnen wel eindeloos doorgaan met het geven van redenen waarom jij naar I Do Asians moet komen. Maar als je los wilt gaan op een stoere asian party met klasse kom dan gewoon op 19 april naar Odeon en ervaar het zelf daarna wil je niets anders.

I Do Asians all night long…..

GEEN REACTIES