Vrijdag 9 november is het weer tijd voor een nieuwe extravagante editie van Asian Rebels. Het grootste Asian Party concept van het zuiden nodigt jullie uit om te komen genieten van de luxe, gezelligheid en gastvrijheid van Club Bermuda in Eindhoven. Na speciale optredens van J.Reyez, Emmalyn Estrada en Salóme Pieris hebben we voor deze editie niemand minder dan TILA TEQUILA (bekend van oa MTV´s A Shot at Love) te gast. Zij zal de avond omlijsten door haar aanwezigheid als special host en wie weet heeft ze nog wel een verrassing in petto… Voor de muzikale glans hebben we GUINEVERE live on stage. Zij zal een spetterende showcase verzorgen en is één van de meest talentvolle zangeressen uit Canada op dit moment. Uiteraard zullen onze deejays ook de lekkerste nummers van toen en nu draaien. Om de avond helemaal compleet te maken zullen wij de gasten verwennen met de aanwezigheid van onze candygirls… Kortom, mis deze unieke avond niet!

★★★ LINE-UP ★★★
PHONG-T
ESPERANZA
ROY WONG
S1
★ HOSTED BY FJR ★

★★★ SPECIAL GUEST TILA TEQUILA ★★★
★★★ LIVE ON STAGE: GUINEVERE ★★★

★ FINEST R&B AND HIPHOP & A SMALL TASTE OF ASIAN POP ★
★ CANDY GIRLS ★
★ VIP ARRANGEMENTS & SERVICE (FINGERFOOD) ★

★ INFO ★
DATE: FRIDAY NOVEMBER 9TH
LOCATION: BERMUDA EINDHOVEN
TIME: 23:00 HRS – 05:00 HRS
AGE: 18+
LADIES 10 EURO ENTRANCE TILL 0.00 HRS
DOOR 15 EURO | VIP ENTRANCE 25 EURO
FACEBOOK/ASIANREBELS
TWITTER/ASIANREBELS

GEEN REACTIES