De afgelopen editie was uitverkocht, dus vergeet jouw kaartjes niet in de voorverkoop te halen. Elke editie wordt er een onderscheid gemaakt door de line-up, entertainment, sfeer en natuurlijk de mooiste locaties. In deze deluxe wordt er ook flink uitgepakt met DJ’s die ook op grote (urban) feesten in de Club Air, Paradiso, Melkweg, Mysteryland, Open Air en nog veel meer.

Om jullie alvast enthousiast te maken voor Dirty Asian hebben wij hierbij een aantal mixtapes verzameld (“rechter muis-click” en “opslaan als” bij de verschillende foto’s van de dj’s om de mixtape te downloaden):
Mixtape DJ Irwan Mixtape Flava mixtape Mitchel Kelly

Mixtape DJ Irwan & Phatt Mistape Flava Mixtape Irwan-Mitchel Kelly

Ben je benieuwd naar het foto verslag van de afgelopen editie kijk dan op onderstaande links:
ASN Online / Tommy Ling

GEEN REACTIES