Studs zijn weer helemaal IN! Een paar jaren terug vonden veel mensen dit voornamelijk voor gothics maar nu wordt het door vele gedragen. Stud is een megatrend geworden dit jaar. Je ziet het overal terug: op schoenen, accessoires, telefoonhoesjes, shorts, spijkerjasjes, bloesjes en meer. Je kunt het zo gek niet bedenken. Studs geven die speciale touch aan een simpele ontwerp. Of het nu gecombineerd verwerkt is in een stoer leren jasje of een catchy accessoire, het geeft net even die edgy glamour. 

DIY
Producten met studs kan je natuurlijk kant-en-klaar kopen maar je kan ze ook zelf verwerken door studs op Ebay te kopen. Er zijn zilveren, gouden en bronzen studs, het is maar waar je voorkeur naar uit gaat. In het artikel van vandaag zal ik je wat inspiratie geven, hoe je de studs kan dragen.

Collar
Je kunt ze op je collar dragen. Dat zijn de ‘flappen’ die je op blousjes hebt die je naar boven kan knopen. Op deze foto zie je ze alleen op de puntjes, maar je kunt natuurlijk ook de hele collar doen. Ik ben hier zeker een grote fan van!
collar studs

Schoenen
Steeds vaker kom ik studs tegen op schoenen, waaronder bij hakken, Converse all stars en Vans. Classy hakken kunnen er ineens zo veel stoerder uit zien als ze studs bevatten. Je kan bijvoorbeeld studs aan de achterkant van je hakken zetten. Bij saaie Converse schoenen kan je aan de zijkant een paar studs toevoegen, zo kan het er opeens heel edgy er uit zien. Of decoreer de voorkant van je Vans helemaal met studs, ook super gaaf!
shoes

Shorts
Waar ik ook dol op ben zijn studs op shorts. Vooral als je maar een gedeelte bedekt met studs of een vormpje maakt. Het is een hoop werk als je studs eraan wilt toevoegen maar dan heb je ook wat! Zal je dit wel eens willen proberen?
shorts

Telefoonhoesjes
De telefoon wordt nu als een belangrijke accessoire gezien. Natuurlijk kun je ook studs op de achterkant van je hoesje zetten. Veel mensen doen dit zelf, omdat het makkelijk en op je eigen manier gedaan kan worden.

Tassen
Last but not least, TASSEN! Saaie en oude tassen die helemaal onder de stof in je kamer zitten kan je nu eindelijk weer er uit halen! Maak ze helemaal hip door er studs aan toe te voegen. Je kan bijvoorbeeld aan de zijkanten wat studs zetten of een vormpje aan de voorkant :).

Wat vinden jullie van de trend? 

Elisa Lee

 

GEEN REACTIES