Wij hadden het genoegen om voor de eerste keer backstage te gaan bij Paradiso om een interview te doen met Far East Movement. We kennen de jongens natuurlijk al erg goed aangezien wij in 2007 hun eerste optreden in Nederland hebben geregeld bij het ASN Sport Event.

Kim Do (Host ASN TV) heeft onze vrienden uit Los Angeles een aantal vragen gesteld en hierbij de Nederlandstalige versie van het interview:

Kim Do interviewt FM
ASN TV

Wat is er zo speciaal aan Nederland dat jullie steeds terug komen?
Het komt door jullie energie, de vrije manier van denken en we hebben het gevoel dat jullie echt het maximale halen uit het leven. We hebben onze muziek video (Live My Life) geschoten in Amsterdam, hebben dit jaar twee uitverkochte shows gedaan met LMFAO en een gedeelte van Dirty Bass opgenomen in Nederland samen met Afrojack, Eva Symons, Sidney Samson, Quintino en, Alvaro.

Hoe was het om samen met LMFAO te toeren?
We kunnen nu beter met onze heupen bewegen (“wiggle”) op een hele sensuele manier waar ze tot vandaag de dag nog steeds veel complimenten van de dames krijgen. We kende ze natuurlijk al voordat we tekenden bij hun label en het is net een grote familie waardoor het altijd erg gezellig is. Het gevoel dat dit het beste kan beschrijven is net als de TV serie “Band of Brothers”.

Was het een andere ervaring om de muziekvideo in Nederland op te nemen?
Het was een stuk kouder dan we normaal gewend zijn in Californië maar het is een wilde ervaring waarbij J-Spliff bijna een oog had verloren. We werden gesteund door een grote groep kinderen die vanwege een staking van hun leraren een dag vrij hadden en besloten de Party Rock bus (gele dubbeldekker) te volgen.

Los Angeles is een grote inspiratie voor jullie. Zouden jullie daar iets meer over kunnen vertellen?
Alle bandleden vertellen individueel wat ze zo leuk vinden aan Los Angeles. Prohgress verteld dat het eten (redactie: Mexicaanse Taco’s) kenmerkend is voor LA, J-Spliff verteld dat hij zijn ’89 Cadillac limousine mist die thuis bij hem geparkeerd staat, DJ Virman zegt de “everlasting bass” en oldskool “Hip-Hop” de muziek die zo kenmerkend is voor Los Angeles en Kev Nish zegt de skyline van de binnenstad van Los Angeles en de multiculture mix en creativiteit van mensen in Los Angeles.

wordt vervolgd….

GEEN REACTIES